Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΝΕΑ

28/07/2015

Ανακύκλωση: Μια υπόθεση όλων μας



Διοίκηση και εργαζόμενοι στην ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ από κοινού ασπάζονται ένα κοινό όραμα "πράσινης ανάπτυξης". Ένα όραμα που διαμορφώνει -πέρα πό τις παραγωγικές δραστηριότητες της ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ- και την προσωπική ευθύνη του καθενός, την προσωπική του στάση απέναντι στο περιβάλλον και την προστασία του. Για το λόγο αυτό, εφαρμόζονται ολοκληρωμένα εσωτερικά προγράμματα ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικών υλών, συσκευασιών αλουμινίου και φορητών ηλεκτρικών στηλών.

Από το 2002, η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ συνεργάζεται με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΕΑΑ), συμμετέχοντας και συμβάλλοντας ενεργά στο μείζον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ΕΕΑΑ με τα έργα ανακύκλωσης Μπλε Κάδου/Μπλε Κώδωνα, υποστηρίζει και αναπτύσσει ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών στην Ελλάδα, ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των εθνικών μας στόχων όπως έχουν τεθεί από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία.

Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ στηρίζει την προσπάθεια δημιουργίας υποδομής ανακύκλωσης στη χώρα μας καταβάλλοντας μεγάλες χρηματικές εισφορές ετησίως.  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΕΑΑ και τη δράση της μπορείτε να βρείτε εδώ: www.herrco.gr

 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή