ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


 
  Καλώς ήλθατε στα κεντρικά της Αφοί Κοντζόγλου, πωλήσεις και διανομή των κορυφαίων εταιρειών με προϊόντα υγείας, ομορφιάς και είδη για το νοικοκυριό της Ελλάδας. Η Αφοί Κοντζόγλου ξεκίνησε την πορεία της το 1958 και από τότε έχει πουλήσει προϊόντα υγείας, ομορφιάς και νοικοκυριού αξίας πάνω από 3 δις. Η Αφοί Κοντζόγλου προσφέρει πάνω από 20.000 προϊόντα και μπορεί και τα παρέχει σε χονδρέμπορους και εμπόρους λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 τεμάχια μικτών προϊόντων από την γκάμα μας.

Η Αφοί Κοντζόγλου δίνει έμφαση στο να διασφαλίζει μία επιχείρηση φιλική προς το περιβάλλον με ισχυρές αξίες. Παραδίδοντας περισσότερες από 500 μάρκες σε ένα φορτηγό, εξοικονομούμε καύσιμα, μειώνουμε τον αριθμό των φορτηγών στους δρόμους μας και πολύ απλά έχουμε οικολογική συνείδηση.
Η Αφοί Κοντζογλου είναι επίσημος διανομέας των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδος όπως είναι η Procter & Gamble (P&G). Όλα τα προϊόντα μας είναι προϊόντα της Ε.Ε. και προέρχονται από τους ιδιοκτήτες των εταιρειών. Δεν εισάγουμε προϊόντα από εταιρείες εκτός Ε.Ε. Λειτουργώντας από το πλέον εξελιγμένο κέντρο διανομής 280.000 τετρ. ποδιών στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης παρέχουμε πάνω από 10.000.000 κούτες το χρόνο. Το συνηθισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης μας είναι της τάξης του 99% και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή