Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΔΙΑΝΟΜΗ ΨΥΧΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ



Η ρύθιση και ο έλεγχος της υγρασίας & της θερμοκρασίας γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο! Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διακριβωμένοι και πιστοποιημένοι με βάση το Ευρωπαικό Πρότυπο ΕΝ12830.  
  • Πλήρης έλεγχο κάθε στιγμή 
  • Αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων θερμοκρασιών
  • Καταγραφή σε πραγματικό χρόνο & μεγάλες αποστάσεις
  • Κατάλληλοι αισθητήρες για την παρακολούθηση 




Η εταιρεία Κοντζόγλου διαθέτει 1600 κυβικά θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης ψυχόμενου φορτίου το οποίο λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα διαχείρισης ERP – WMS – GPS.


To σύγχρονο κέντρο logistics με την υποδομή που διαθέτει, καθώς και τα ειδικά επιλεγμένα φορτηγά για την διανομή προϊόντων ψυχόμενου φορτίου, από συνθήκες συντήρησης έως συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, παρέχουν ποιοτική και με απόλυτη ασφάλεια διανομή προϊόντων ψυχόμενου φορτίου. Οι ψυκτικοί θάλαμοι των φορτηγών είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν την μεταφορά των εμπορευμάτων τα οποία χρήζουν ψύξης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή μέχρι την παράδοση, πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος και καταγραφή των στοιχείων θερμοκρασίας των προϊόντων.

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή